Het kerstpakket met een échte kerstgedachte

Een ander bedanken voor zijn bijdrage én tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld: dat gaat deze kerst hand in hand samen met dit duurzame, Friese kerstpakket. Het pakket is gevuld met kwalitatieve producten die gemaakt zijn in Friesland, door ondernemers die hun steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Wij werken dt jaar samen met de voedselbank: een deel van de opbrengst van de pakketten gebruiken we om voedselpakketten voor de voedselbank te maken, zodat ook mensen die in armoede leven gezond en lekker voedsel kunnen krijgen. Met dit duurzame kerstpakket draag je dus niet alleen je team een warm hart toe, maar help je ook de aarde en je medemens een handje én steun je lokale duurzame ondernemers. Is dat niet effe toepasselijk in een tijd van geven en goed doen 😉 

Duurzaam, circulair & Fries

Alle producten voor dit pakket zijn gemaakt in Friesland, met eerlijke grondstoffen en met respect voor mens en natuur. In het pakket zit een boekje met de inspirerende verhalen van de ondernemers die je een kijkje achter de schermen geven bij het maken van de producten. 

Samen met de voedselbank

Met een deel van de opbrengsten van het pakket kopen we producten in voor de voedselbank, zodat we ook gezond en lekker eten kunnen geven aan mensen die zelf geen geld hebben om een kerstmaal te kopen. Wie wil kan ons daarbij helpen en de doos een tweede leven geven: onderin het kerstpakket zit een lijstje met producten die de voedselbank altijd kan gebruiken. Deze kun je zelf in de doos doen, de doos kun je meenemen naar je werk en wij halen alle dozen daar op en brengen ze bij de voedselbank van Leeuwarden. Zo wordt krijgen weer geven en maken we samen het cirkeltje rond. De échte kerstgedachte!

Wat zit er in het kerstpakket?

Nog een persoonlijke touch aan het pakket toevoegen?

Heb je specifieke wensen of wil je het pakket persoonlijker maken, bijvoorbeeld met je eigen logo, een naam of een boodschap op de snijplank? Of de samenstelling van het pakket wijzigen of vergroten? Wij maken de pakketten op maat, dus neem gerust contact met ons op! 

Wat kost dat dan?

Het kerstpakket kost €53,50 incl. BTW. Je kunt het pakket bij ons in de werkplaats ophalen, dan krijg je er ook gratis een gezellig praatje met ons bij 🙂 Wil je het pakket liever laten bezorgen? Ook dat kan! We vragen dan wel een klein bedrag voor de bezorgkosten (à 32ct per k.m.) Bezorgen is vanaf dertig dozen helemaal gratis.

Doe mij maar zo’n pakket!

Leuk, leuk! Wij staan in de startblokken om de pakketten voor je samen te stellen. Vul hieronder ons bestelformulier in en we nemen contact met je op voor de levering! Je kunt ook een mailtje sturen met je bestelling naar info@stadshoutleeuwarden.nl of bellen naar 06-14217956 Wij gaan graag voor je aan de slag!