Handgemaakt, recyclebaar & traceerbaar

Naast de mooie planken van de gezaagde boomstammen, zijn ook de reststukken die overblijven bij het zagen prima geschikt om producten van te maken. Zo kunnen we zoveel mogelijk hout een nieuwe functie geven en gaat er zo min mogelijk verloren.
Onze producten worden hangemaakt in onze werkplaats in Britsum, net buiten Leeuwarden. Voor de samenstelling van de producten gebruiken we recyclebare materialen. De producten die van het stadshout zijn gemaakt bevatten een bomenpaspoort, waarop staat waar de boom stond en hoe oud deze was, zodat je altijd precies weet waar het hout van je product vandaan kwam.

Biodiversiteit

Met onze producten willen we – naast jou er veel plezier van geven – ook een bijdrage leveren aan de biodiversiteit. Daarom maken we naast producten voor binnen als planken, tafels en woondecoratie, ook insectenhotels, vogelhuisjes en egelhuisjes.

Zelf een hotel timmeren met ons bouwpakketje?

Klik hier om te zien hoe je het bouwpakketje maakt en waar je hem kan krijgen.

Wil je weten waarom een insectenhotel zo belangrijk is? En hoe je er voor zorgt dat je hotel meer insecten aantrekt?

Klik hier!

Waar vind je onze producten?

Wij hebben een shop-in-shop bij de Recycle Boulevard van Estafette en verkopen enkele kleine producten bij Jouw Dagelijkse Kost in de Nieuwe Oosterstraat.

Recycle Boulevard (Estafette Recyclewinkels)
Voltastraat 11
8912 AE Leeuwarden
Maps code: 5QWC+MF Leeuwarden

Jouw Dagelijkse Kost
Nieuwe Oosterstraat 1C
8911 KM Leeuwarden
Maps code: 6R22+88 Leeuwarden

Bestellen of afhalen

Wil je een product reserveren, bij ons afhalen of bestellen? Dat kan ook! Neem dan even contact met ons op, dan regelen we dat voor je.