Een grondstof uit de eigen omgeving, voor de winkels, bedrijven, kantoren en horeca in deze omgeving: dat is toch een mooie combi! We werken samen met verschillende winkels, bedrijven en horecagelegenheden in Leeuwarden die het net als wij belangrijk vinden om duurzame keuzes te maken en te werken met lokale producten. Daarom maken we producten voor bijvoorbeeld de inrichting en de bediening. Zo versterken we elkaars missie, vertellen elkaars verhaal en laten we zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzaamheid.

 

Wat maken we dan?

Van het hout uit en om de stad hebben we tot nu toe producten gemaakt voor de inrichting van winkels, restaurants, hotels, bedrijven, kantoren, salons en cafés. Zo hebben we onder andere tafeltjes, wandplanken, balies of (stelling)kasten waar producten op en in kunnen staan, serveerplanken, bestekbalkjes, etagères om lekkere hapjes op te presenteren, bieropeners en gegraveerde bordjes gemaakt.

Hieronder zie je een overzicht van de producten die we maakten voor Neushoorn, The Bakery, Restaurant STEEF., en Schoonheidssalon Finnefleur. 

Contact