Haal buiten naar binnen

Of je nu uit je raam een drukke stad ziet of een rustig stukje groen, een houten vensterbank brengt de natuur in huis. Wij maken al onze vensterbanken op maat: van brede zitvensterbank met knusse kussens tot een muurbrede vensterbank voor je planten. Een houten vensterbank brengt een gezellige sfeer in huis.

Een natuurlijke look

Bij ons kun je zelf kiezen van welk hout we jouw vensterbank maken. Of dit nu van een boom is die bij jou voor de deur stond of van een houtsoort waarvan de kleur perfect matcht met je interieur. Een houten vensterbank is tijdloos en past in elke stijl. Wil je even inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom om onze planken te bekijken. Wil je vast even gluren naar de houtsoorten? Kijk dan op onze houtpagina.

Afwerking van de vensterbank

Bomenpaspoort & stempel

Wil je ook een bomenpaspoort op je vensterbank? Hierop kun je precies zien van welke boom jouw product gemaakt is, hoe oud de boom was en met welke code je hem op de kaart terug kunt vinden.

Sint Bonifatiuspark bomenpaspoort

Hardwaxolie

De vensterbank wordt afgewerkt met hardwaxolie, dit is een natuurlijke en voedselveilige olie. Deze olie beschermt het hout tegen vocht en vuil, geeft het hout een mooie diepe kleur en zorgt ervoor dat de vensterbank makkelijk schoon te maken is.

Inmeten & Ophangen

Een vensterbank moet precies passen, daarom komen we de plek waar de vensterbank komt even voor je opmeten, zodat we precies de juiste maten hebben. Als de vensterbank klaar is kunnen we deze ook voor je bevestigen en de naden afkitten.

Doe mij zo’n vensterbank!

Als je een vensterbank wilt ben je van harte welkom in onze showroom om te bekijken welke houtsoorten we hebben en welke bij jouw interieur past. Neem dan ook even de maten van de vensterbank mee, zodat we je meteen een prijsopgaaf kunnen geven. Maak een afspraak via onderstaand formulier of mail naar info@stadshoutleeuwarden.nl