Serveren op een stukje stad

Bereid en serveer je lekkerste hapjes op een stukje boom uit Leeuwarden. Onze snijplanken en borrelplanken maken we van de reststukken die overblijven bij het maken van onze meubels. Zo proberen wij van ieder stukje hout iets waardevols te maken en zien ook de reststukken als waardevolle grondstof.

Snijden of serveren

Of het nu een cadeautje voor jezelf is of voor iemand anders: een snij- of serveerplank komt altijd wel van pas. Wij maken ze in allerlei maten: van groot tot klein en met of juist zonder duimgat of handgreep. Wil je jouw plank persoonlijk maken, met bijvoorbeeld een logo of een boodschap? Ook dat kan met een houtgravure. De houtsoorten voor de planken variëren met het houtaanbod dat op dat moment beschikbaar is. Wil je weten welke soorten dat op dit moment zijn? Neem dan contact met ons op.

Sociale werkplaats

Onze snijplanken worden op dit moment nog gemaakt in onze werkplaats in Britsum, maar binnenkort zullen we deze maken in samenwerking met een sociale werkplaats. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en doen zo werkervaring op en ontdekken wat hun talenten zijn. We hopen je hier binnenkort meer over te vertellen!

Ons assortiment

Snijplank

Met duimgat
Maat: 30 x 20 cm
Prijs: €22 (incl. BTW)

Borrelplank (M)

Met handvat 
Maat: 40 x 20 cm
Prijs: €35 (incl. BTW)

Borrelplank (L)

Met handvat 
Maat: 65 x 20 cm
Prijs: €55 (incl. BTW)

Borrelplank (G)

Met gravure stad
Maat: 50x 20 cm
Prijs: €45 (incl. BTW)

Handig om te weten:

Plank met gravure?

We kunnen je snij- of borrelplank graveren met afbeeldingen en tekst, zoals een logo, naam of boodschap. Zo kun je de plank geven als relatiegeschenk of uniek, persoonlijk cadeau. Lijkt dit je wat? Neem dan even contact met ons op!
.

Bomenpaspoort

Onze planken hebben een bomenpaspoort waarop je precies kunt zien van welke boom jouw plank gemaakt is. Op het paspoort staat: de boomsoort, de plek waar de boom stond en wanneer deze geplant is. Met een code kun je de boom op de kaart terugvinden.

Sint Bonifatiuspark bomenpaspoort

Waar te koop?

Je kunt de snij- en borrelplanken bij ons bestellen en in de werkplaats in Britsum ophalen in Leeuwarden kopen bij The Bakery aan de Nieuwestad. Zoek er daar eentje uit of vraag het personeel om onze planken!

Bestelling plaatsen of een vraag?