Maak en serveer je lekkere hapjes op een stukje boom uit Leeuwarden en omstreken. Ook deze snijplanken zijn gemaakt van de bomen die anders versnipperd zouden worden, maar nu kun jij er zelf je uitje op snipperen of een koekje van eigen deeg op serveren. We maken de snij- en serveerplanken met glooiende randen, zodat het echt een stukje boom is of lekker strak met een rechte rand. We kunnen de planken ook voorzien van een gat of handvat.

Waar vind je onze snij- en serveerplanken?

Ons assortiment van snij- en serveerplanken wisselt met de bomen en houtsoorten die we in voorraad hebben. We hebben allerlei verschillende planken, die je bij ons kunt bestellen of kunt vinden bij onze verkooppunten. 

Jouw Dagelijkse Kost
Nieuwe Oosterstraat 1C, Leeuwarden

Recycle Boulevard Estafette
Voltastraat 11, Leeuwarden
–> Onze Stadshout Shop bij Estafette is tijdelijk gesloten! We zijn de shop aan het opknappen en aanpassen. Tot die tijd kun je voor deze producten ook bij ons in de werkplaats terecht.

 

.

.

.

Snij- of serveerplank met gravure?

We kunnen je snij- of serveerplank ook graveren met een tekst, afbeelding of wens. Extra leuk als persoonlijk cadeautje! 

Bomenpaspoort

Onze planken worden altijd voorzien van een bomenpaspoort, zodat je precies weet van welke boom jouw product gemaakt is. Wil je weten welke bomen uit de stad wij hebben? Klik HIER voor een overzicht van de locaties van de houtsoorten die we hebben.