Het Bomenpaspoort

Van ieder stuk hout houden we bij waar deze vandaan komt, zo weet je dus exact op welke plek in de stad de boom van jouw product stond. Dit kun je zien op het bomenpaspoort op onze producten. Zo krijg je de connectie terug tussen het hout dat je in je handen hebt en de boom die er ooit stond. Wij willen op deze manier in onze producten meegeven dat het niet alleen een stuk hout is, maar een echte boom is geweest.

Bomen zijn heel belangrijk voor een stad: ze bieden schaduw, verkoeling, zuiveren de lucht, slaan CO2 op én maken deel uit van herinneringen van mensen. Helaas moeten bomen soms gekapt worden, maar vaak is het hout nog prima geschikt om producten van te maken. Wij zorgen ervoor dat de boom na het kappen een nieuwe functie krijgt, door producten te maken en maatwerkopdrachten te doen.

Onze website is onder constructie, een overzicht van het hout dat we beschikbaar hebben komt hier binnenkort te staan. We hebben net een nieuwe voorraad hout binnen. Ben je benieuwd van welke locaties het hout is? Klik dan hier!

Wil je hout reserveren of meer informatie over een soort? Laat het ons gerust weten en wij denken met je mee!