Nieuws

Stadshout Leeuwarden op Mini Simmer Fair in Stiens

By juli 31, 2020juni 30th, 2024No Comments

Wij staan op 22 augustus op de Mini Simmer Fair in Stiens! In de tuin van de sfeervolle boerderij ‘It Aldlân’ aan de Dokkumer Ee vind je bij ons kraampje producten voor in- en om het thuis, gemaakt van oude pallets en gekapte bomen die we hebben gered van de versnipperaar. We verkopen kleine en grote insectenhotels, bouwpakketjes om je eigen insectenhotel te maken, broodplanken, hapjesplanken en woondecoraties zoals quotes op een houten bord, waxinelichthouders en kaarsenplankjes.

De Mini Simmer Fair wordt georganiseerd door Wini Weidenaar en vindt plaats in de tuin van haar boerderij uit 1825. De boerderij staat aan de Dokkumer Ee, aan de rand van Stiens en tussen Bartlehiem en Wyns in (Fietsknooppunt 9). Je vindt de boerderij direct aan het fietspad richting Leeuwarden of Burdaard. Perfect te bereiken op de fiets en ook nog eens een prachtig tochtje langs de Ee. Voor wie liever met de auto komt: de boerderij is ook per auto te bereiken en heeft een parkeerterrein.

Op 22 augustus begint de Mini Simmer Fair om 11:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Er zijn naast kraampjes van lokale ondernemers ook ijsjes, een drankje en wat lekkers te vinden.

Zien we je daar? Leukkkk!

Wie, wat en waar?
22 augustus 2020
11:00-18:00 uur
Locatie: Boerderij it Aldlân
Adres: Wurgedyk 20 – Stiens (nabij Bartlehiem)

Evenement op Facebook:
https://www.facebook.com/events/2554757861454221/

Organisator evenement:
https://www.wini.nu/blog/mini-simmer-fair