Nieuws

OPENING & OPEN HUIS | 11 maart 2024

By maart 5, 2024juni 30th, 2024No Comments

Wij hebben groot nieuws! Wij hebben namelijk onze intrek genomen in de Cycle-Up HUB, de eerste circulaire hub van Friesland. Deze hub is speciaal voor duurzame ondernemers die impact willen maken en hun krachten willen bundelen om samen het verschil te maken. Wij zijn dan ook heel trots om mee te delen dat op 11 maart 2024 de officiële opening van de Cycle-Up HUB en dus ook van onze nieuwe plek is! Bij dezen nodigen wij jou dan ook graag uit om op de officiële opening van de hub te komen en een kijkje te nemen op onze nieuwe plek. Bezoek onze nieuwe showroom, beleef ons verhaal en maak een praatje met ons!

Geopend door de burgemeester

Het pand van de Cycle-Up HUB wordt ceremonieel geopend door burgemeester Sybrand Buma en wethouder Evert Stellingwerf. Zij ‘slaan de eerste spijker’ op de weg naar een circulaire economie, waar wij samen aan timmeren. Hierna slaan wij voor Stadshout Leeuwarden ook een spijker. Hierna kun je een kijkje nemen in de hub en natuurlijk ook bij ons!

Open huis

Op onze nieuwe plek vind je onze showroom waar je kunnen zien welke meubels wij maken en kun je inspiratie opdoen voor een duurzame en sfeervolle inrichting. Ook kun je ons verhaal beleven, het hout bekijken dat wij hebben en op de kaart zien van welke plekken uit de stad wij hout hebben. Natuurlijk kun je ook bij de andere ondernemers een kijkje nemen: Cycle-Up, Fryslân Fungies, Pottle en Owniez Flip Flops. Er zijn nog plekken vrij, dus ben of ken jij een duurzame ondernemer? Kom dan zeker kijken of je bij ons in de Cycle-Up HUB aan boord wil stappen!

AGENDA

14:00 – 14:30 uur               Inloop

14:30 – 14:45 uur               Welkom door Cycle-Up

14:45 – 15:00 uur               Officiële opening door burgemeester Buma en wethouder Evert Stellingwerf

15:00 – 16:00 uur              Rondleiding door de HUB

16:00 – 19:00 uur.             Borrel & foodtruck

Kom jij ook? Meld je hieronder aan!